Share Button

WhatsApp contacten blokkeren

Het is ondertussen wel bekend dat WhatsApp tot één van de populairste smartphone applicaties behoord. De app is dit jaar de magische grens van 500 miljoen gebruikers gepasseerd, WhatsApp maakte dit bekend door middel van een artikel op hun website.

In Nederland heeft vrijwel iedereen een smartphone waarop WhatsApp geïnstalleerd is. De hele dag door worden er berichten heen en weer gestuurd. Mensen delen met elkaar wat ze aan het doen zijn, sturen grappige foto’s en filmpjes naar elkaar en wisselen de nieuwste roddels met elkaar uit.

Omdat vrijwel iedereen WhatsApp op zijn mobiel of computer heeft kun je iedereen via WhatsApp bereiken. Net als in het echte leven zitten hier soms ook mensen tussen waar je liever geen contact mee hebt. Als de betreffende persoon het echter niet kan laten om contact met je op te blijven nemen via WhatsApp kun je hier op verschillende manieren mee omgaan.

Vaak proberen mensen kenbaar te maken dat ze niet zitten te wachten op WhatsApp berichten door de berichten van de ongewenste persoon te negeren, in de hoop dat diegene het uiteindelijk opgeeft en stopt met berichten sturen. De mensen die wat meer recht-door-zee zijn zullen de persoon vertellen dat ze liever geen berichten meer van hen ontvangen. Vaak is de boodschap dan wel duidelijk en zal het ongewenste contact stoppen.

Maar wat doe je als de hiervoor genoemde methodes niet voldoende zijn om de ongewenste WhatsApp berichten te stoppen? Dan zul je hardere maatregelen moeten treffen, bijvoorbeeld door de persoon te blokkeren op WhatsApp.

Hoe blokkeer je iemand op WhatsApp

Mocht je zoveel last krijgen van één van je WhatsApp contacten dan bestaat er gelukkig de mogelijkheid om deze persoon te blokkeren zodat hij of zij jou geen berichten meer kan sturen. Je gaat hier leren hoe je iemand blokkeert op WhatsApp. Als je al WhatsApp op PC gebruikt zijn de stappen exact hetzelfde.

Stap 1
Open het WhatsApp gesprek van de persoon die je wilt blokkeren.
whatsapp-blokkeren-stap1

Stap 2

Summary
Article Name
WhatsApp contacten blokkeren
Author
Description
Hoe blokkeer je iemand op WhatsApp? Leer hier stap voor stap hoe je iemand kunt blokkeren op WhatsApp.
Share Button